Feeding the World Population of tomorrow in a circular economy


#Vacature – Collega voor onze werkplaats

Hallo toekomstige collega met 2 handige handen!

Wil jij bijdragen aan het echt vergroenen van onze voedselketen? En ben jij handig in de werkplaats? Om Multiphase Dryers naar de volgende fase te helpen brengen, zijn we op zoek naar 2 vrolijke en behulpzame handige handen (V/M) die ons team komen versterken.

Bij Multiphase Dryers brengen we 2 waardevolle reststromen bij elkaar in 1 machine. In de voedingsindustrie worden nu heel veel waardevolle voedingsstoffen weggegooid vanwege bederfelijkheid; met onze drogers kan dit vermeden worden en kan de industrie haar footprint sterk verlagen.

Onze drogers worden gebruikt om veel meer voedingsstoffen te kunnen oogsten vanuit de teelt en productie van ons voedsel. En daar hebben we geen fossiele brandstoffen voor nodig; onze drogers draaien op de restwarmte die je overal in het land als witte rookpluimen uit de schoorstenen ziet komen.

Onze ambitie is het terugdringen van voedselverspilling op grote schaal terwijl we de CO2-uitstoot sterk verminderen. Als onze dromen uitkomen, dan redden we t/m 2029 1.000.000 ton voedingsstoffen van de biovergister en besparen we gelijk 12.500.000.000 kilo CO2..

Lijkt je dat een uitdaging? Mail dan eens en deel je vaardigheden met ons!

Jij bent een opgewekte aanpakker die het leuk vindt om mee te denken in oplossingen. Ons bedrijf is nog volop in opbouw en jouw inzichten en bijdragen zullen dan ook zeer gewaardeerd worden. Je werkt opgeruimd en netjes zodat straks de waardevolle nutriënten niet langs alle kanten uit onze drogers lopen. We houden er ook zeker van als je een tikje eigenwijs bent en tegengas geeft als dingen jou niet erg logisch lijken.

Wat wij jou te bieden hebben:

  • Veel groeikansen en mogelijkheden -als je daar zin in hebt-
  • Van dichtbij meemaken hoe een product geboren wordt
  • De kans om vanaf het prille begin bij te dragen aan een revolutie om de wereld te voeden
  • Een team van competente ontwikkelaars en wijsneuzen die dezelfde ambitie hebben als jij: deze innovatie in de markt krijgen!
  • 25 vakantiedagen op basis van fulltime
  • Goede verdiensten op basis van ervaring en rol in het bedrijf en reiskostenvergoeding

Jouw krachten:

  • Twee handige handen en enig technisch inzicht, ervaring met machinebouw is een pre
  • Een beetje eigenwijs en zelfstandig, we moeten nog een hele hoop uitvogelen en daarbij zijn extra denkkracht en een houding van aanpakken zeer welkom
  • Je houdt van een goede uitdaging en kunt meerdere kleinere projecten/taken naast elkaar uitvoeren.

Help ons mee de wereldbevolking van de toekomst te voeden en gelijktijdig bergen met CO2 besparen.

Standplaats: Meerlo (Limburg), 20-40 uur/wk, hybride werken in overleg mogelijk.

Heb je interesse? Stuur je ervaring en motivatie in een mailtje naar info@-removethis-multiphasedryers.com